Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tetiera canapea VIP

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Tetiera
Dimensiune :Lungime 50 cm , Inaltime 20 cm
Alte observatiiOpțiune de fabricare în piele naturală, import din Italia. Alegere din 6 culori.
Optiuni suplimentareCalitate de la Ergodesign
Alte informatii suplimentare despre acest produs 12 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Varietate largă de culori. Alegeți din Catalogul materiale în cinci grupe de culori după calitatea materialelor.

Informații

Tetierele pentru canapea reprezinta acele accesorii de inalta definitie care sunt realizate special pentru a spori cofortul oferit in cazul unor corpuri de mobilier cum ar fi canapelele si fotoliile.

Unul din cele mai interesante astfel de accesorii este acest model de tetiera canapea VIP.

Iata ca tetierele nu au fost create doar pentru scaunele din autoturisme ci si pentru canapelele si fotoliile din propria locuinta.

Si nici nu putem afirma ca ele nu-si dovedesc utilitatea pentru ca, mobilierul din interiorul unei locuinte care a fost dotat din fabricatie si cu tetiere se incadreaza cu succes in categoria mobilelor de lux, cu un confort sporit si un design absolut superb.

Aceste acesorii de mare efect pot fi comandate in functie de numarul de persoane pentru care este dedicat respectivul corp de mobilier, in diferite nuante sau culori, dupa preferinte.

Si chiar daca sunt de dimensiuni relativ mici, tetierele respecta aceeasi linie a designului si sunt confectionate din aceleasi material de calitate ca si canapeaua sau fotoliul.

Asa ca nu trebuie sa stati niciodata pe ganduri daca ar fi vorba sa va dotati propria canapea chiar si cu una, doua sau trei tetiere.

Descărcări

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Tetiera canapea VIP

Tetiera canapea VIP

Una dintre cele mai interesante accesorii pentru fotoliu sau canapea este acest model de tetiera canapea VIP. Un produs elegant si de mare finete, care a fost creat pentru relaxare la superlativ. 

9 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi