Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Taburet Prima

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Taburet
Dimensiune :Lungime 100 cm x Latime 70 cm x Inaltime 65 cm
Alte observatiiMoliciune și confort extraordinare. Realizat cu fibre siliconizate de înaltă calitate
Optiuni suplimentareHuse detașabile pentru zonele de șezut și spătare (cu fermoar).
Alte informatii suplimentare despre acest produs 12 ani garanție
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Varietate largă de culori. Alegeți din Catalogul materiale în cinci grupe de culori după calitatea materialelor

Informații

Acest model de taburet din gama Prima este un corp de mobilier cu un design extrem de interesant, care ii da posibilitatea de a putea fi comandat chiar si separat. Fiind un produs de mare caracter, cu posibilitatea de a fi utilizat in diverse scopuri ce au ca destinatie exacta, relaxarea maxima.

Taburetul Prima iese in evidenta discret prin forma si culoare. Si are puterea de a crea un aspect de caldura si confort pentru intreg ansamblul.

Dincolo de acest aspect taburetul Prima reprezinta un corp de mobilier pentru care calitatea este elementul de baza. Si este confectionat din lemn de esenta tare combinat cu poliuretan de inalta densitate.

Iar la exterior acest taburet este tapitat cu stofe rezistente la uzura sau chiar cu piele ecologica.  

Datorita formei sale extrem de importanta, acest taburet elegant poate fi amplasat cu aceeasi usurinta atat pe partea stanga, cat si pe partea dreapta a canapelei, astfel incat ansamblul nou format sa se concretizeze intr-un veritabil coltar pentru living sau sufragerie.

Tinand cont de toate aceste aspecte definitorii, cu caracter pozitiv, taburetul Prima se incadreaza cu succes in categoria corpurilor de mobilier de lux. Care isi selecteaza din start clientii.             

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Taburet Prima

Taburet Prima

Acest taburet Prima este un produs de calitate superioara, nobil si elegant care a fost confectionat intr-un design contemporan. Taburetul Prima surprinde placut de fiecare data. Si oriunde ar fi amplasat, creaza un efect deosebit pentru intregul decorul.  

Accesorii

9 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi