Contacteaza-ne pe Whatsapp
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Taburet pentru living Galera

Livrare in 2 zile daca este in stoc sau 21 de zile .

Produs nou

Dimensiuni

Tip produs :Taburet
Dimensiune :Inaltime 85 cm, Lungime 131 cm, Latime 102 cm
Material :Piele naturală, import din Italia. Alegere din 6 culori.
Optiuni suplimentareMasiv, tratat cu ceară de albine. Rezistență la lovituri și zgârieturi.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1Huse detașabile pentru zonele de șezut, spătare și tetiere (cu fermoar).
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2Material respirabil 3D. Textura aerată a materialului care împiedică apariția bacteriilor și a mucegaiului în umplutură.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3Opțiune pentru mecanism de dormit –SEDAFLEX (Belgia). Saltea cu somieră. Spațiu de dormit cu dimensiuni de 153 x 183 cm.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 4Taburetele poate fi atât în stânga, cât și în dreapta. Cu loc de depozitare.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 5Opțiune de fabricare în stofa sau piele ecologică. Alegeți din Catalogul materiale în cinci grupe de culori după calitatea materialelor.
Alte informatii suplimentare despre acest produs 62 ani garanție

Informații

Taburet pentru living Galera

Taburetul pentru living Galera este un corp de mobilier care vine in completarea coltarului fix si care poate fi montat in ambele parti ale acestuia.

Taburetul poate fi comandat singur sau in combinatia cu canapeaua si poate fi tapitat fie cu piele naturala de calitate din Italia, fie cu material din texturi aerate si care nu permit patrunderea mucegaiului.

Taburetul Galera este un model de lux care scoate acest corp de mobilier din nisa taburetelor obisnuite si este dotat chiar si cu loc de depozitare.

 

 

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Taburet pentru living Galera

Taburet pentru living Galera

Taburetul Galera este un corp de mobilier foarte interesant si usor de folosit, chiar daca acesta are forme nu tocmai mici. Datorita designului sau de mare efect, taburetul Galera  poate fi folosit in diverse scopuri in care implica si relaxarea.  

Accesorii

9 alte produse în aceeași categorie:

Produse

Cele mai cumpărate

Oferte speciale

Folow Us

Produse noi