Terasa din lemn stratificat
Terasa din lemn stratificat
Terasa din lemn stratificat

Terasa din lemn stratificat

100006
4.400,00 lei
cu TVA Livrare gratuita

Terasa din lemn stratificat de dimensiuni cel putin medii, sunt atasate cu success diferitelor cladiri, spatii de locuit sau birouri cu posibilitatea de a-si schimba utilitatea in functie de necesitati.

 

Terasele din lemn stratificat sunt o solutie perfecta pentru decorarea imobilelor de mici dimensiuni dar si a imobilelor mari, impunatoare. Contribuind aastfel intr-o mare masura la schimbarea aspectului exterior al intregului complex.
Construita intr-o forma cubica, terasa din exemplul nostru este un accesoriu de mari dimensiuni care poate fi atasat diverselor locatii.
In functie de preferinte, acest model de terasa poate fi confectionat si la alte dimensiuni.
Dupa necesitati si utilitate, terasele din lemn stratificat pot fi un paravan ideal in cazul spatiilor luminate excesiv, un suport ideal pentru plantele decorative si agatatoare. Iar in cazul in care sunt acoperite cu plexic, acestea se pot transforma in spatii ideale pentru desfasurarea diverselor activitati.
In imaginea prezentata este vorba de o terasa cu o lungime de 5 metri si o latime de 3 metri. Iar inaltimea acesteia este de 2,40 metri.
Terasa este confectionata cu stalpi din lemn ce au o grosime de 12 centimetri.
Partea superioara a terasei este prevazuta cu traverse orientate vertical cu o latime de 14 centimetri si o grosime de 4 centimetri. Varfurile traverselor care ies in afara terasei au o distanta de 25, 30 de centimetri, in situatii standard. Insa si aici lungimea traverselor poate fi modificata in functie de preferinte.
Iar distanta dintre traverse, de asemenea poate fi ajustata in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti. In general ea oscileaza intre 30 si 45 de centimetri.
Si chiar daca terasa din lemn stratificat este de mari dimensiuni, nu trebuie sa neglijam detaliile. Asa ca finisajul este realizat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Care este aplicat in trei straturi ce au fost slefuite dupa fiecare aplicare.
Nuanta ideala pentru realizarea acestei terase este culoarea nucului. Insa terasa poate fi realizata intr-o gama larga de culori, dupa preferintele clientilor.

Tip produs :
Pergola din lemn
Dimensiune :
4 m Lungime x 3 m latime x 2,3 m inaltime
Culoare :
Lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 3 straturi culoarea Nuc sau orice alta culoare disponibila in paletarul de culori pe care il gasiti la sectiunea descarcari.
Material :
Lemn masiv de rasinoase
Transport:
Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.
Garantie
3 ani conform certificat de garantie.
Livrare
In 10 zile lucratoare ( Montaj 8 ore )
Asistenta / Comanda produs
0736-588-777 Daca doriti alta dimensiune pentru pergola va rugam sa contactati echipa noastra de vanzari.
Detalii pret afisat :
Pretul include transport si montaj
Nu sunt recenzii

Nota Comentarii (0)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: